17 jan. 2014

Syster Lycklig - en underbar butik i Stockholm eller på nätet


Lycklig!

Ja, det är jag:) Speciellt när jag denna morgon får använda min nya fina skål från Syster Lycklig!

Visst är den vacker och romantisk och så där härlig med sina ljusa godisfärger! 
Jag hittade även ett paket underbara servetter med två söta prinsessor på. Passar mina flickor tänkte jag, då de älskar att välja bland min servett-samling (har jag sagt att jag älskar servetter! köper jämt det, för det gör det där lilla extra vid dukningen - piggar upp eller sätter pricken på i:et)
Ibland väljer tjejerna påsk-servetter eller jul-servetter när det är mitt i sommaren, men deras förklaring till valet är ofta så sött att jag inte kan säga emot:D….fast lite märkligt kan det ju kännas…hihi



Igår fick jag möjligheten att äntligen besöka en favorit-nätbutik i verklighet på Tegnérgatan 12 i Stockholm.


 Jag hittade hit!
Precis som webb-butiken tänkte jag, då jag kände igen mig redan utanför butiken. Hjärtat skuttade lite extra när jag klev in.
Syster Tina (en av de två systrarna som driver företaget) tog emot mig och jag fick en mycket trevlig pratstund med henne. 


Massor med fina saker från flera av mina favorit-märken: Pip Studio, GreenGate, House Doctor, Edblad, IB Laursen, Jabadabado, Watt & Veke, Teddykompaniet och många många fler märken! 
Syster Lycklig har även ett märke som jag inte köpt något av, men som jag tycker är väldigt tufft och snyggt! Det är märket missoni, men jag sa det till Tina, att jag tyvärr inte trodde det skulle passa den romantiska stilen som jag har mest av hemma (GreenGate, Pip Studio m.m). Men, där hade jag fel tyckte Tina, som nu fått mig att inse att det faktiskt passar tillsammans och att det helt uppenbart gjorde det i butiken! :)

Så nästa köp blir något från missoni hos Syster Lycklig:)





Den här koppen vill jag ha!


 En våning ner fanns det ännu mer av butiken! - Det var oväntat:)



Kolla in de vackra lamp-skärmarna!(missoni) Jag gillade inte mönstret första gången jag såg det, men det var över ett år sen eller mer, men nu har jag ändrat mig. Det är nåt mysigt med mönstret, och det blir så fint sken med tyget på lamporna.

Älskar tapeten i bakgrunden! 
Kanske nåt man ska ha i sommarstugan…hm



Den blå missoni-kudden till vänster vill jag ha….
…och ett par handdukar….finns så mycket fint i denna butik!


Jag är som sagt riktigt sugen på någon av de fina missoni-kuddarna, eller någon av lampskärmarna. 

Tack Tina! -för att du inspirerade mig och för att du öppna mina ögon;) Klart det passar!


Om ett par veckor ska jag och min syster och mamma till Stockholm på musikal, då ska jag även visa dem denna butik. De kommer älska den som jag:)

Härligt med freeeeedag!

Idag ska jag nog jogga inne på löpbandet, och ladda för längdskidor imorgon - Jippi! Har väntat i 2 år på att få åka längd igen, det är en sån bra träning! Hela kroppen får jobba. Jag hoppas bara vi hittar något bra ställe där de spårat upp fina spår. Har ni några tips där ute?

KRAM





Inga kommentarer: