15 nov. 2013

Inte riktigt min dag idag

Halloj!

Fredag från: jag-gör-allt-för-att-förstöra-dina-planer!
Det började bra med lite namnsdagsfirande igen, denna gång för Malva. Hon fick en söt liten klänning från hm med ett stort hjärta på. Tyvärr fungerade inte tightsen från Kapphal.
Vi kom inte med i Bolibompa (med grattis-hälsningen)…men det var inget som Malva märkte, för vi missade den delen…men hon frågade vid lunch om jag hade skickat in:)


Foto med nya Samsung Galaxy Note 3

Om ni undrar vad Ellen gör i bakgrunden, så leker hon med linan som vi brukar ha Mojje i….


Färdigklädda, färdigpackade tar vi oss till bilen. Packar in hela familjen OCH hund. Bilen startar inte….kom då på att ljuset på bilen stått och lyst halva dagen igår..suck.
Lyckades få hjälp av grannar och vänner att lösa det hela, men avfärden mot Örebro blev en dryg timma senare, och vi hann missa vår date med efterlängtade barn och vän:( Tjejerna var riktigt besvikna. Mungiporna gick upp när vi fick tag på mormor och kunde våldgästa henne någon timme, trots att hon mådde dåligt.

I all denna kaos (för det var det) så lyckades jag givetvis klämma ena fingret så att nageln nästan gick av…farligt att slå ihopbarnvagn…det gjorde riktigt ONT! Mitt finger är rött…säkert blått i morgon...


Jag kämpar på med att bli kompis med min nya mobil, och vi är väl typ kollegor nu..men inte vänner…nej, jag har några saker som jag måste lista ut annars får det bli ett byte.

Snart lägger jag ut helg-läsning, en av mina upplevelser som jag varit med om!

Ha en fortsatt skön fredag.

Kram

Inga kommentarer: