5 juni 2014

Trött mama...piggar upp dagen med shopping!

Regn!

Försökte att inte sura ihop när jag tittade ut i morse, men lite deppigt var det allt att se de grå molnen närma sig och blåsten som fick både buskar och träd att röra mer än vanligt på sig. Regnet närmade sig helt klart. 
Jag hann nätt och jämt lämna flickorna på förskolan och sätta mig i bilen med 1-åringen, innan det öste ner regn. 
Min mjuka kofta fick kanske inte upp mungiporna på detta kort, men lite gladare var jag nog:)

Mot stan alltså, Örebro. Idag skulle det fyndas både blocket- och Röhnisch-fynd:-)! Behövde peppa upp mig...och ja..vem gillar inte att shoppa, speciellt när man får mycket för pengarna!!;) lite matshopping blev det också och slänga tråkiga sopor...Jag slåss med bananflugor som invaderat mitt kök och sopsorteringen! Gillas inte! Brukar inte de där flugorna dyka upp under rötmånaden?! Jag blir galen. Trots att jag håller rent (hyfsat..kanske glömde en och annan skål igår...) så förökar de sig! Grrrrr
Nog om det. Finns ju värre saker att haka upp sig på...
Arvid va på sitt bästa när vi var i outletbutiken, vilket var tacksamt!:) Min plan var att hitta ett par korta (till knäna) shape tights att springa i, men det plagget försvinner oftast direkt vid öppning kl.10. Vi kom vid 10.45, så jag tänkte att det var absolut kört, MEN jag hittade ett svart par!! Yey!
Var sugen på en till rosa väska, men det fick bli den svarta. 
Föll för den feminina designen med rynkade detaljer och väskans tyg på insidan. Lycky you (me!). 
Färgen coral...så fin! Riktigt sommarfräsch!
Så var det dags för en ny keps att springa i, endast 50kr! 
Nu måste jag ta tag i tvätt, städning och planering av diverse projekt som är igång och ska igång. Mer om det en annan dag. 

Kram













Inga kommentarer: