2 okt. 2014

Kräftpasta blev falukorv och idag ska det fotograferas

Hehehe ja så blev det faktiskt. 

Allt var förberett. Jag skulle bara fräsa lite purjolök med paprika (helst två olika färger, men jag hade bara röd:P) koka pastan. Blanda ihop cremefraiche med paprikasmak (jag hade bara naturell, men jag tänkte -hur svårt kan det va att få cremfraichen att smaka paprika och vitlök!) Hehe jag tog fram salt, vitlök, paprikakrydda, och chili explosion (ett måste i vårt hem, så gott i mycket!-tips:))


Sen tog jag fram kräftstjärtarna och ropade på barnen att nu var maten färdig. De skulle bara blandas med pastan, de stekta grönsakerna och cremefraichen med smak av paprika och vitlök. But no no...det bidde inte som jag ville....för när jag öppnat burken känner jag en otäck stank. Jag smakar på en kräftstjärt men spottar ut den direkt. Uch vad otäckt det smaka. Allt ner i soporna. -blir det ingen mat nu, hör jag 5-åringen säga bekymrat. 
-klart det blir, svarar jag, samtidigt som jag öppnar kylskåpet och får syn på falukorven. -det blir falukorv! 
Besvikelsen är stor men barnen tror jag blev glada över byter:)

Så kräftpasta blev alltså falukorv med pasta och kall sås. Men vet ni! Hehe det blev oväntat gott ihop:-) ändå!

Idag är det fotografering på barnens förskola, och jag hade tänkt att jag skulle bestämma kläder till samtliga...men tjejerna ville absolut bestämma själv. Det kändes jobbigt en halv sekund, men sen kände jag bara att de så klart ska få välja :) 
Så här blev det:


Arvid ville inte riktigt stå still :-)

Jag hostar vidare, men ska idag ta mig till apoteket idag för att köpa ut en dunderbra medicin, enligt läkaren igår.
Jag måste vara frisk i helgen, för då ska jag få resa bort och bo på hotell. Love it!

Ha en fin dag!

KRAM

Inga kommentarer: