6 apr. 2015

Skön måndag

Vaknade till ännu en sol som lyste vackert över sjön. Ljuvligt. Elden sprakade och stugan kändes varm och behaglig när jag gick upp till mannen och lillkillen. Skönt med lite sovmorgon dessutom (behövde bara gå upp klockan sju;)). 
Älskar detta rum som är kopplat till sovrummen, kök och hall. Planlösningen blev riktigt bra. För dig som läser detta första gången, så byggde vi detta sommarhus förra året efter egen ritning. Vi har flera projekt som vi skulle vilja förverkliga här vid stugan, men det får vänta, eftersom vi bygger i år igen (!):-). Nu bygger vi vårt riktiga hem. Huset börjar byggas på fördiggjorda grunden nästa måndag! 
Arvid älskade att måla på sitt påskägg. Så mycket att han grät (säkert en halvtimme!) efter att jag bestämt mig för att han var klar..:S phu...ungar som skriker, eller rättare sagt: Arvid som skriker! Det är inte nådigt vilken hemsk ton det blir. Har du inte ont i huvudet: så får du det;)

Imorgon blir det jobb igen! Ny vecka, kommer gå fort. Bara 4 dar!! Startar med att vicka ett spinning-pass, som jag själv brukar ha, 6.30. Ska bli kul!!

Kram kram




Inga kommentarer: